Theorie & Praktijk bij Rijschool The Graduate

Theorie & Praktijk

Is het zover dat je examen gaat doen, dan dien je met een aantal zaken rekening te houden. Naast een goede voorbereiding zijn ook een aantal huishoudelijke aspecten van belang.

Praktijk examen doen

Goed voorbereid het praktijkexamen ingaan is van uitermate belang. Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal aandachtspunten voor je op een rijtje gezet.

  • Gaat het om een praktijkexamen, een herexamen of een tussentijdse toets, zorg er altijd voor dat je alle relevante documenten bij je hebt.
  • Houd je aan de afgesproken tijden voor het doen van een examen, ruim van tevoren aanwezig zijn is altijd een pluspunt.
  • Voor het creëren van meer rust tijdens het praktijkexamen heb je altijd de mogelijkheid om een extra rijles te volgen.

Meenemen naar het examen

  • Een geldig identiteitsbewijs.
  • Als je eerder een tussentijdse toets hebt gedaan: het adviesformulier van de tussentijdse toets. Hierop staat of je vrijstellingen hebt. Als een examinator na afloop van je examenrit twijfels heeft over een bepaald examenonderdeel, dan kan hij het advies over dat onderdeel tijdens de toets meenemen bij de beslissing of je geslaagd bent.
  • Het formulier ‘Zelfreflectie’. Vul dit van tevoren in. Na het praktijkexamen bespreek je dit formulier met je examinator.
  • De officiële uitnodiging voor je praktijkexamen of toets. Deze dien je van de rijschool te hebben ontvangen.

Contact Rijschool Amsterdam
The Graduate

Neem contact met ons op of kom ons bezoeken en we zullen samen kijken hoe we u het beste aan de slag kunnen gaan en vol vertrouwen achter het stuur in onze hippe auto op weg naar uw rijbewijs!!
Open chat
Hulp nodig? Do you need assistance?
Hallo, Hoe kunnen wij u helpen?
Hi, How could we help you?
Powered by