Automaat les Rijschool The Graduate

Autorijlessen in automaat bij Rijschool The Graduate

Wil jij op een goede manier jouw automaat rijbewijs halen? Dan ben je bij Rijschool The Graduate aan het juiste adres! Met onze ervaren instructeurs ben jij verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen.

Rijbewijs automaat B

Rijschool The Graduate biedt ook rijlessen voor autorijbewijs B automaat. Het rijden in een automaat is een stuk simpeler dan in een schakelauto. Je hoeft niet te schakelen, noch te spelen met de koppeling. Het voordeel hiervan is dat je meer aandacht kunt besteden aan het verkeer om je heen.

Voordelen van een automaat:

In de automaat gaat het schakelen automatisch, dit zorgt ervoor dat jouw volle concentratie gericht is op de weg en het verkeer. In de file is een automaat ook super handig. Door enkel je rem los te laten rolt de auto al vanzelf.
Er worden steeds meer auto’s uitgerust met een automaat. Naast dat het makkelijk is in gebruik, is de automaat ook een stuk zuiniger. Je bent dus goedkoper uit met een automaat.
In een automaat gebruik je je linkerbeen niet, dus deze kan lekker in de ruststand.

Voor wie is het beter om in een automaat te leren rijden?

Als je denkt het schakelen, voertuigbeheersing en het verdelen van je aandacht niet goed te kunnen combineren, is het rijden in een automaat ideaal. Veel mensen vinden een automaat aangenaam, omdat het relaxed rijdt. Voor mensen met rijangst of faalangst is een automaat perfect. Je kunt je aandacht volledig richten op het verkeer. Je wordt ten slotte niet afgeleid door het koppelen en het doorschakelen.

Besparing op de kosten

Met een automaat bespaar je niet alleen op de verbruikskosten, maar ook op de lessen. Dit komt omdat je met de automaat niet hoeft te schakelen. Hierdoor sla je een groot gedeelte over en heb je hoogstwaarschijnlijk minder lessen nodig om te kunnen slagen. Bij Rijschool The Graduate ben je verzekerd van kwalitatief goede rijlessen.

Let op!

Wanneer je je rijbewijs gehaald hebt met een automaat, krijg jij een notitie op je rijbewijs. Dit houdt in dat je alleen met een automaat mag rijden. Als je bij nader inzien toch nog in een handgeschakelde auto wilt rijden, is de overstap zeer makkelijk. Je hoeft je theorie-examen niet opnieuw te doen. Met maar een paar lesjes in een handgeschakelde auto, kun ben je al klaar voor het praktijk-examen. Je hebt immers al wat ervaring. Stem het goed af met je instructeur.

Contact Rijschool Amsterdam
The Graduate

Neem contact met ons op of kom ons bezoeken en we zullen samen kijken hoe we u het beste aan de slag kunnen gaan en vol vertrouwen achter het stuur in onze hippe auto op weg naar uw rijbewijs!!
Open chat
Hulp nodig? Do you need assistance?
Hallo, Hoe kunnen wij u helpen?
Hi, How could we help you?
Powered by